Pronails Premium Salon Pofalici

Zmaja od Bosne 34, 71000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

4.94


Gallery


Impressions of our users (212 od 212)


4.94

Service
Quality
Ambiance
Hygiene

Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve perfektno, kao i obicno.

, 1 hour ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Dobra usluga i sat vremena opuštanja.

, 1 day ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve najbolje za ovaj salon

, 5 days ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Usluga je ekstra. Trud da budem zadovoljna što duže bih posebno istakla.

, 6 days ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale za uslugu i Miu

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Nermina, uvijek odlicna!

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicno, sve pohvale

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Uvijek zadovoljna!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

:)

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Najbolji!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicna usluga!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Najbolji salon u Sarajevu!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicno!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicna usluga kao i uvijek!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicna usluga kao i uvijek!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Vrhunski odrađen posao.

, 4 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Dobra usluga

, 4 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve naj naj naj !!!!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.25

super

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.25

odlicna Nermina

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Nermina uvijek odlicna!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Izvanredna usluga, preporucujem!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👌🏻👌🏻

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Tretman je bio profesionalan i Mia je bila vrlo prijatna. Najbolje preporuke

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve super, najbolji salon

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Uvijek zadovoljna

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super !

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super !

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Odlicno

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga kao i svaki put :)

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve najljepše

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Hvala djevojci na savjetu. Profesionalnost i usluga perfektni. Preporuke😀

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

najbolji salon

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

sve pohvale

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve 5, kao i uvijek :)

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Najbolji ste!

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Uvijek zadovoljna!

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlično kao i uvijek!

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Usluga na nivou kao i uvijek, ljubazno osoblje i prijatan ambijent. Radujem se novim uslugama u budućnosti kod Nermine. 🤗

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kompletan salon zasluzuje najbolju ocjenu

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicni kao i uvijek!

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale..

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna sam.

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Salon i Nermina su za pet

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Uvijek savršeno

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Više nego super

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Savrsena usluga!

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Savrsena usluga!

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Savrsena usluga!

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Korekcija povrijedjenog nokta. Totalno bezbolno i savrseno uradjeno. Hvala

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kao i uvijek, sve na nivou profesionalizma. Imala sam malu povredu na noktu, Mia je bila divna i sanirali smo bez bolova. Hvala jos jednom ♡

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Drugi put sam posjetila ovaj salon i zaista sam prezadovoljna sa pruženom uslugom, ljubaznim osobljem, a posebno sa higijenom prilikom tretmana.

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Jednostavno najbolji..Nermina je moj br.1 u ovom salonu❤️

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Najbolji u gradu!

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

💅🏼💖

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👍

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.25

Sve pohvale za Nerminu!

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 3.00

Razočarana sam u salon u kojem sam stalno nokte radila. Nova uposlenica mi je previse isturpijala plocice na noktima i idalje me boli, trajni lak nije osusen dovoljno i laka ima previse.

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.25

Sve pohvale

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odličan i temeljit rad :)

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Uvijek prezadovoljna. Definitivno broj 1 !

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Divne djevojke koje rade. Usluga na vrhunskom nivou! Jako čisto i uredno. Rad im je savršen. Plaćanje moguće kreditnom karticom i izdaju fiskalni račun. Sve preporuke!

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna, sve pohvale.

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Najbolja usluga, posebna pohvala za higijenu

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve najbolje :)

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Jako sam zadovoljna,profesionalnošću i trudom uposlenice.Sigurno ću ponovo napraviti rezervaciju.Sve pohvale !

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Super kao i uvijek

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Supee

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Cista desetka 😀🔝🔝

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlični!

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve odlicno kao i uvijek! Hvalaaa vam!

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicno kao i uvijek ☺️

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicno kao i uvijek ☺️

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👍🏼

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👌

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Predivno

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Predivno

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Predivno

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Predivno

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Predivno

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Predivno

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👍🏼

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👍🏼

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

sve je bilo odlicno! Nermina je najbolja!! Hvala!

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Vrlo profesionalni

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Savršena usluga i savršeni nokti 😍

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Najbolji salon u Sarajevu!

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Kao i uvijek sve pohvale.

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

👍🏼

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

😍

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Preporucujem salon,i Nerminu koja je tako ugodna ,prijatna i strpljiva sa musterijama..sve za 5!

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale za Pronails Premium salon Pofalići! Uvijek zadovoljna adekvatnom uslugom i ljubaznošću osoblja.

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Mama je prezadovoljna.

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga.

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Uvijek prezadovoljna! Kvalitetna i profesionalna usluga i sto je najbitnije, higijena je na zavidnom nivou!

, 9 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Najbolji ! Cine nemoguce ! Jedino zbog Naide cu prestati grickati zanoktice :)

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale :)

, 10 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

:)

, 1 year ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 days ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 days ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.25

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.00

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.25

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 3 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 5 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 7 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 8 months ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 9 months ago


Zmaja od Bosne 34
71000, Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+387603184484

About us

-

Visit our social media pages

Visit profile

Working hours

  • Monday
    08:30 - 20:00
  • Tuesday
    08:30 - 20:00
  • Wednesday
    08:30 - 20:00
  • Thursday
    08:30 - 20:00
  • Friday
    08:30 - 20:00
  • Saturday
    10:00 - 18:00

Using brands

  • Pronails

Payment methods

Cash payment Mastercard Visa Maestro
REKLAMA

Salons nearby