Hair by GigiS

Franca Lehara 2, 71000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

4.94


Impressions of our users (21 od 21)


4.94

Service
Quality
Ambiance
Hygiene

Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odličan salon i savršeni Điđi

, 6 hours ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

Mada sam salon posjetila prvih dana nakon otvaranja, imala sam osjećaj da sam u sigurnim rukama i iz salona sam izašla prilično zadovoljna. Uz ugodan ambijen, kvalitet i pristupačnost, upravo je taj osjećaj sigurnosti razlog zbog kojeg ću, vjerujem biti redovna mušterija.

, 2 days ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Veoma sam zadovoljna uslugom.

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga, ugodan ambijent i ono njavažnije stručno oko i vješte ruke styliste Mirze 👌

, 1 week ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlicna usluga, super mjesto...

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Strucan, profesionalan i ljubazan tim, ugodan ambijent. Ukratko, prezadovoljna uslugom. Topla preporuka, necete pogrijesiti!

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Jako fini uposlenici i dobra usluga

, 2 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Divna atmosfera,ljubazno osoblje i vrhunska usluga!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Divna atmosfera,ljubazno osoblje i vrhunska usluga!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.50

Savršena frizerka Mirela,koja mi je uradila predivnu blond boju,savršeno ošišala i uradila odlične lokne,prava čarolija.Sve preporuke.😀

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Odlična usluga i ljubazno osoblje. Extra!

, 3 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Virtuoz za kosu. Odusevljena ((((:

, 4 weeks ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Prezadovoljna i doci cu opet! Sve preporuke!

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Ljubazni, profesionalni i što je najbitnije 🙂 ja zadovoljna... vidimo se opet👌🏼

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Sve pohvale, oduševljena sam.

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 4.75

Pravo osvjezenje u moru frizerskih salona u gradu

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

Savrseno !

, 1 month ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 4 days ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 6 days ago


Service:
Quality:
Ambiance:
Hygiene:
Average rating: 5.00

, 2 weeks ago


Franca Lehara 2
71000, Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+38733202202

About us

Sarajevska scena poprima nove konture
Mnoge Sarajlije vrlo rado se sjećaju astronomske popularnosti koju je imao Gigi Team salon koji je 80ih godina diktirao sarajevsku frizersku modnu scenu i donosio tadašnje trendove u srce bivše Jugoslavije. Nakon 25 godina i ogromnog uspjeha u SAD-u, državi u kojoj nastaju trendovi, gdje je Gigijev salon proglašen najboljim salonom u New Yorku 2010. godine i već dugo godina nosi titulu najboljeg salona u Queensu, Gigi se vraća u Sarajevo.
Nakon osvajanja sarajevske scene, a zatim i njujorške, Gigi se vraća u svoj grad i u partnerstvu s poznatim frizerom i vlasnikom lanca salona Madonna, Senadom Čavdarom, otvara konceptualni salon Hair by Gigi's na drugom spratu Alte u centru Sarajeva. Gigi i Senad otvaraju salon koji će pružiti priliku frizerima i umjetnicima svog znata da stalnim usavršavanjem na različitim i kvalitetnim seminarima u BiH i inostranstvu, predanim radom i ljubavlju prema struci, te znanjem koje donosi ovaj dvojac kreiraju modne izraze u Bosni i Hercegovini. Njihov cilj je da ponude radno okruženje gdje će trud i kreativnost biti nagrađeni, a napredak i učenje sastavni dio svakog radnog dana.
Svoj poslovni uspjeh i dugogodišnju tradiciju koju rijetko koji salon nosi u ovom gradu, Senad i Gigi pripisuju redovnim usavršavanjem, praćenjem posljednjih svjetskih trendova i nevjerovatnom profesionalnošću i posvećenosti svojih uposlenika. Uvijek spremni da podijele svoje znanje i iskustvo oni su i organizatori brojnih edukativnih i revijalnih događaja širom regiona. Po uzoru na Gigijev salon u New Yorku, pored profesionalnih frizerskih usluga i visokog nivoa kreativnosti, Hair by Gigi's zvanično postaje prva specijalizirana prodavnica profesionalnih frizerskih proizvoda gdje ćete moći kupiti skoro sve najpoznatije profesionalne brendove, te u skladu sa savjetima profesionalaca i članova Hair by Gigi's tima moći njegovati svoju kosu najboljim preparatima i proizvodima u toplini svog doma.
Na preko 200 kvadratnih metara i sa 17 radnih mjesta, Hair by Gigi's postaje epicentar svih frizerskih dešavanja u Sarajevu i mjesto gdje ćete željeti da se prepustite u ruke istinskih profesionalaca. Zahvaljujući savršenoj organizaciji poslovanja i mogućnosti zakazivanja termina koristeći online softver, društvene mreže i telefon, put do vašeg termina u Hair by Gigi's postaje čas posla.

Visit our social media pages

Visit the site

Visit profile

Working hours

  • Monday
    09:00 - 22:00
  • Tuesday
    09:00 - 22:00
  • Wednesday
    09:00 - 22:00
  • Thursday
    09:00 - 22:00
  • Friday
    09:00 - 22:00
  • Saturday
    09:00 - 22:00
  • Sunday
    11:00 - 19:00

Using brands

The salon did not enter the products they use

Payment methods

Cash payment Mastercard Visa Maestro Contactless
REKLAMA

Salons nearby