FAQ

Kako radi 15do3?

15do3 je jedini i najjednostavniji kalendar koji vam treba!
Pogledajte šta vam 15do3 može ponuditi: 15do3 mobilna aplikacija i web stranice je jednostavna i intuitivna aplikacija dostupna na vašem pametnom telefonu koja će vam omogućiti da provjerite kalendar za rezervaciju, dodate ili otkaže rezervaciju ili bilo koju uslugu, stupite u kontakt sa svojim klijentom i još mnogo korisnih opcija. 15do3 aplikacija za vaše klijente je praktična aplikacija koju vaši klijenti koriste za korištenje sastanaka direktno sa telefona, lako i brzo 24 sata dnevno. Kalendar i upravljačka ploča, integrisanii s aplikacijom, dostupni su i na web adresi 15do3.com. Ovo je mjesto gdje možete jednostavno upravljati kalendarom, rezervacijama, osobljem i ažurirati popis svojih klijenata. 15do3 je vaša virtualna razglednica za klijente. Novi, a i stari klijenti mogu pronaći informacije o vašim uslugama, fotografijama vašeg poslovanja I u bilo koje vrijeme, 24 sata dnevno, rezervirasati termin s vama. Korištenjem usluge 15do3 više ne morate trošiti novac na uzrade vlastite web stranice ili pozicioniranje na Googleu. 15do3 to radi za vas!

Kako otvoriti radnju i šta trebam znati

Više informacija o otvaranju radnje i uslovima možete pronaći ovdje

Koje detalje/informacije trebam unijeti prilikom registracije firme?

Morate unijeti informacije vlasnika firme ili osobu koja obavlja poslove u ime vlasnika. Ta će osoba primiti sve poslovne obavijesti, informacije o promjenama u aplikaciji i moći će upravljati profilom firme u aplikaciji, a I na web stranici općenito.

Moram li uvijek odrediti cijenu svojih usluga?

Da, uvijek morate odrediti cijenu svojih usluga. Za mnoge kupce cijena usluga je vrlo važna informacija pri odabiru firme

Ako imam više od jednog poslova, što trebam dati podatke o adresi?

Možete stvoriti odvojene račune za obje firme. Zahvaljujući tome korisnici mogu odabrati određenu firmu.

Mogu li moji zaposlenici upravljati kalendarima i imenovanjima?

Da, ako im vlasnik računa omogući pristup 15do3, mogu provjeriti i kreirati rezervacije, termine i kalendar.

Mogu li postaviti različito radno vrijeme za sve svoje zaposlenike?

Naravno, možete. Svaki zaposlenik može imati svoju smjenu.

Moram li potvrditi rezervaciju koju su izvršili moji klijenti?

Ne. 15do3 radi automatiskim načinom rada, rezervisanje kupaca automatski potvrđuje i upravlja sistem.

Planiramo odmor ili dopust - Kako da ovaj put iskoristim u svom kalendaru?

U opcijama “Odmori” imate opciju gdje možete markirati datume za koje planirate da imate dopust ili godišnji odmor. Također možete označiti ako samo jedno od uposlenika taj dan je na odmoru, bolovanju ili drugom dopustu.

Kako ću znati da li su moji klijenti ostavili poruke / informacije prilikom rezervacije svojih obveza?

Svaki put kada vam klijent doda bilješku prilikom rezervacije usluge, dobit ćete notifikaciju o ostavljenoj recenziji.

Postoji li rizik da će 15do3 omogućiti da više klijenata rezervišu istu uslugu u isto vrijeme?

15do3 radi u automatskom načinu rada, rezervacije koje su izvršili kupci automatski potvrđuju i upravljaju sustavom, ali možete dopustiti više od jednog klijenta da rezerviše istu uslugu ukoliko vaš salon ima kapaciteta za istu. Također, možete postaviti maksimalni broj klijenata koje mogu rezervirati uslugu u isto vrijeme.

Mogu li obilježiti slobodno vrijeme između usluga?

Te dvije osnovne funkcionalnosti optimiziraju vaše vrijeme i omogućuju vam da se brinete za više klijenata u isto vrijeme i da dobijete više dnevne zarade! Vrijeme popunjavanja je vrijeme prije/poslije sastanka koji nije dostupan za rezervaciju. Svrha je pripremiti se ili pripremiti sredstva za servis ili čišćenje mjesta nakon rezervacije.

Imam i online prodavnicu na kojoj prodajem svoje proizvode. Mogu li prodavati svoje proizvode preko 15do3?

Trenutno ne ali svakako da će u skorije vrijeme biti omogućena i ta opcija. Trenutno možete prikazati koje proizvode koristite kako bi povećali mogućnost rezervacija u Vašem salonu.

Mogu li provjeriti dostupnost opreme prije nego što dogovorim sastanak?

Da. Ponekad dva ili više zaposlenika pružaju usluge koristeći istu opremu (krevet za masažu, solarij, bar za nokte itd.). 15do3 automatski provjerava ovo za Vas. Za Vas je bitno da pronađete odgovarajući termin i rezervišete ga.

Da li 15do3 šalje korisnicima podsjetnik da imaju zakazanu rezervaciju?

Podsjetnici na rezervaciju šalju se 24sata i na 1h sata prije posjeta u obliku tekstualnih poruka, email i Viber notifikacije.

Može li moj klijent otkazati ili zakazati termin u bilo kojem trenutku?

Da, vaš klijent može otkazati ili zakazati termin na sastanak ako to treba, odabirom svoje zakazane rezervacije u aplikaciji. U tom slučaju vaša firma prima obavijest o promjeni rezervacije, a vremenski rok u kalendaru postaje dostupan. Također možete promijeniti period otkazivanja. Klijent ne može otkazati termin 1h prek zakazanu rezervaciju.

Mogu li korisnici zakazati sastanke u 15do3 kalendaru nekoliko mjeseci unaprijed?

Da, vaši klijenti mogu zakazati sastanke do 3 mjeseca unaprijed, ovisno o postavkama vašeg kalendara. 3 mjeseciasmatramo dugim periodom ali opet prihvatljivim.