Pozdravite ljeto jarkim bojama uz 15do3

Pozdravite ljeto jarkim bojama uz 15do3

 

SVE ILI NIŠTA S NOKTIMA


Uvijek zavodljivi New York nam je donio naznake mnogih trendova koji će vladati ljetom ove godine, ali jedan od najupečatljivijih je trend koji u prvi plan stavlja drugačiji dizajn na noktima i dosta hrabrosti.

Jeremy Scott je u svojoj kolekciji pored odjeće u prvi plan stavio modele koji nose jake boje s različitim detaljima, a naš favorit su ovi tirkizni koji kreiraju savršen okvir na vašim noktima.

Rezerviraj svoj termin u nekom od 15do3 salona za nokte

 

VRIJEME JE ZA PLETENICE

VRIJEME JE ZA PLETENICE

Ovo ljeto pletenice se vraćaju ponovo u naše živote! Duga ili kratka kosa - nije bitno, pletenice su vam potrebne za one ugodne kafe na sunce ili lagane šetnje prirodom.

Odlična ideja su pletenice koje idu s obje strane glave, a koje će savršeno istaknuti vaše lice.

Rezerviraj svoj termin i uživaj u svojim pletenicama ovo proljeće

 

JARKE BOJE NA USNAMA

JARKE BOJE NA USNAMA

Spremate se za neki bitan događaj ovo proljeće? Što se tiče makeup trendova u prvom planu su jarke boje na usnama, izražene obrve i neizostavne šljokice na očima. I ne zaboravite, sjaj na jagodicama je obavezan!

Rezerviraj svoj termin za profesionalno šminkanje

 

NJEGOVANO I SVJEŽE LICE ZA SVAKI DAN

NJEGOVANO I SVJEŽE LICE ZA SVAKI DAN

Iz mode nikada neće izaći svježe i njegovano lice, pogotovo u ovim trenucima kada je stres svuda oko nas. Kako bi naša koža uvijek izgledala blistavo iznimno je bitno da joj posvećujemo pažnju i njegu prije svega kući, a onda i u profesionalnim salonima koristeći različite tretmane koje ne smijemo zanemariti.

Rezerviraj termin i vrati sjaj u svoje lice