Besplatno digitaliziraj svoj salon!

Ako do kraja juna prijaviš salon na 15do3 naš tim će izvršiti u potpunosti besplatnu digitalizaciju tvog salona, koja uključuje upisivanje svih rezerviranih termina i tretmana u našu platformu, izradu profila za sve uposlenike, besplatnu edukaciju za uposlenike i besplatno profesionalno fotografiranje salona. Prijavi se sada!

30%
Prosječni procentualni rast obima posla na godišnjem nivou.

Prijava za besplatnu digitalizaciju

15do3 trenutno nudi besplatnu digitalizaciju za sve salone prijavljenje do kraja juna. Pored digitalizacije prijava uključuje i sljedeće:

  1. Besplatnu edukaciju za vas kao i za sve uposlenike Vašeg salona.
  2. Dodatni mjesec probnog perioda / 1 + 1 = 2
  3. Unos svih usluga, tretmana, uposlenika i zakazanih termina.
  4. Profesionalno slikanje salona.
  5. Besplatna podrška do 60 dana nakon završetka probnog perioda.

Za prijavu popunite podatke ispod i bit ćete kontaktirani od strane 15do3 tima.

Koje su prednosti?

Megaphopne 15do3

Olakšan i pojednostavljen put do nove klijentele

Phone 15do3

Zaboravi na tekice i teftere! Uz digitalno doba sve prelazi na web i telefon. Svoje notifikacije, rezervacije i sve ostalo primaj direktno na telefon.

Clock 15do3

Vrijeme je novac! Brza pretraga rezervacija

Intuitivni planer
Naš planer omogućuje uvid u rezervacije na na dnevnom, sedmičnom ili mjesečnom nivou. Sve rezevacije se nalaze na jednom centralizovanom mjestu što onemogućuje prepis, gubljenje ili zaborav. Planer nudi mogućnost pregleda rezervacija za jednog ili više uposlenika za željeni vremenski period.
15do3 planer
Privatna statistika
Broj dolazaka i propuštenih termina, broj tretmana i usluga, pregleda salona, klijenata... sve na jednom centralizovanom mjestu.
15do3 planer
Smjene
Vodite smjene uposlenika u nekoliko klikova. Ukoliko se smjene mijenjaju svake sedmice, nakon prvog odabira smjena naš algoritam postavlja smjene umjesto Vas, tako da se Vi možete u potpunosti posvetiti poslu.
15do3 planer
Popusti
15do3 sistem omogućuje lakše upravljanje popustima. Ukoliko imate jednodnevne popuste ili akcije, popuste koji traju više dana ili popuste u samo određenom vremenskom periodu, npr. u toku jednog dana, popuste koji se ponavljaju jednom sedmično, možete ih dodati kroz 15do3 sistem u nekoliko koraka. Svaki salon koji pruža popuste je promovisan na početnoj stranici 15do3 sistema i pretrazi.
15do3 planer